Rabobank Clubkas Campagne 2019

 

 

 

 

De Kamermuziek Zelhem doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019!

Met enige schroom richten wij ons tot u met een verzoek. Dit verzoek betreft alleen diegenen die een rekening hebben bij de Rabobank Graafschap. Deze bank organiseert jaarlijks een Clubkas Campagne. In 2017 ontving de Kamermuziek Zelhem uit deze campagne een klein bedrag. Ook dit jaar bestaat die mogelijkheid weer en krijgen culturele en sportieve organisaties een financieel steuntje in de rug.

Als u klant bent van de Rabobank Graafschap kunt u zich gratis aanmelden als lid via www.rabobank.nl/leden en daarmee stemrecht verwerven. Als lid kunt u in dat geval uw stem uitbrengen op de stichting Kamermuziek Zelhem bij de Clubkas Campagne.

Opgeven als lid van de Rabobank kan tot 1 augustus 2019.

Leden hebben invloed op het toekennen van gelden voor verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Leden van de bank ontvangen bij de start van de stemperiode per post een unieke code waarmee er gestemd kan worden.

De stemperiode valt tussen 5 en 19 september 2019. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de bijdrage uit dit speciale fonds. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Zodra de actie wordt opgestart ontvangt u bericht van de Rabobank Graafschap.

Als u op ons stemt helpt u ons!

Meer informatie
Op de website www.clubkascampagne.nl/graafschap/inschrijven kunt u meer informatie en de veelgestelde vragen en antwoorden over de Rabobank Clubkas Campagne lezen. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan per e-mail contact met de bank via clubkas.graafschap@rabobank.nl.