De Vrienden van de Kamermuziek Zelhem

Juni 2019.

de “Vrienden van de Kamermuziek Zelhem”,

Mede dank zij de bijzonder gewaardeerde financiële steun van de “Vrienden” is het ons mogelijk geworden om net als het vorige seizoen ook voor het seizoen 2019-2020 weer een programma van louter muzikale hoogtepunten te maken.  Op advies van het Fonds Podiumkunsten  bestaat de serie zelfs uit 6 concerten, één meer dan de voorafgaande jaren.

Internationale grootheden, zoals de lied- en operazangeres Lenneke Ruiten, de topviolisten Maria Milstein en Mathieu van Bellen en de gitarist Izhar Elias treden voor ons op. Natuurlijk zijn we ook blij met de komst opnieuw van het veel geroemde Dudok-strijkkwartet, het gerenommeerde Ensemble Lumaka en met de komst van het aanstormende Ardemus saxofoonkwartet.

We hopen dat u ook dit jaar weer vriend van de Kamermuziek Zelhem zult willen zijn en uw extra vriendenbijdrage (minimaal 15,00 euro) zult willen storten op rekening van de Stichting Kamermuziek Zelhem:  NL50RABO 0374  7178 18.

Voor u als “vriend “geldt weer de speciale regeling waarbij u twee introducés mee kunt nemen naar  een concert voor de prijs van één.

Wij hopen u te straks weer te mogen verwelkomen op onze zondagavondconcerten!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Johan de Boer.

 

Aanmelden via 
http://www.kamermuziekzelhem.nl/vrienden/aanmelden/